ЗА НАС

CrystallineMe е базирана в София, България. Ние сме онлайн бижутерия и фотогалерия, предлагаща колиета за хора и семейства по целия свят. Ние превръщаме любимата ти снимка в прозрачен Crystalline, който бива съхранен в колие по твой избор.

Всяка поръчка е ръчно изработена в къщата ни (да, буквално го правим в нашия дом - за момента)Ние работим усърдно, за да разработим висококачествени прозрачни отпечатъци на твои лични снимки и да ги съхраним безопасно във избраното от теб колие. К
омбинираме авангардни технологии с опит във всички области на развитието на бизнеса, за да ти осигурим сигурно и приятно изживяване чрез онлайн пазаруване. Всички продукти на нашия уебсайт са проектирани от нас и произведени само за нашия онлайн бизнес. Оценяваме вашата подкрепа.PS: Ние всъщност сме си и собствени клиенти на бижутата. Нашето мото "1 снимка = 1000 думи" е много вярно. Денят, в който заснехме тази снимка заедно, представлява голямото решение да инвестираме доста време и енергия в нашия проект. Благодарим ви, че сте един от посетителите му.

Иван и Боряна - Екипът на 
CrystallineMe

1 снимка = 1000 думи. Придайте смисъл - Получете стил. 

За всички въпроси, моля свържете се с нас тук